Biffgryte med søtpotet og quinoa
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Gode, varme gryter blir det aldri for mange av. Her er møre biffstrimler av norsk kvalitet blandet med utenlands inspirasjon i form av søtpotet, quinoa, tomat og krydder - både smakfullt og supersunt!
Ingredienser
porsjoner
-
2 båter hvitløk -
600 g søtpotet -
1 ss nøytral olje -
1 boks hakket hermetiske tomater (à 400 g) -
8 dl vann -
2 stk. hønsebuljongterning -
1,75 dl quinoa -
600 g biffkjøtt i strimler -
2 ss margarin til steking -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 boks hermetiske svarte bønner (à 285 g) -
1 -
2 ts chilipulver -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 ss grovhakket frisk kruspersille
Slik gjør du
Anrett biffgryten i en stor skål eller mindre porsjonsskåler. Dryss på grovhakket kruspersille til pynt.