Biffspyd med agurk- og mangosalsa
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Disse deilige biffspydene er penslet med en blanding av sriracha og olivenolje, som gir en pirrende pikant smak. Mango og agurk er tilbehør som gjør dette måltidet godt balansert på smak og veldig veldig godt.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g biffkjøtt -
0,5 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper -
4 ts sriracha (asiatisk chilisaus) -
2 ss olivenolje -
2 stk. lime
Agurk- og mangosalsa:
-
1 stk. mango -
1 stk. agurk -
2 stilker stilkselleri (stangselleri) -
2 stk. vårløk -
2 stilker frisk mynte
Slik gjør du
Server grillspydene med agurk- og mangosalsa og med båter av lime. Press lime over maten underveis. Det frisker godt opp og gir en herlig smak til både kjøttet og salsaen.