Biffsushi
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Dette er en smakfull sushivariant med byggris og roastbeef. Perfekt til tapas, forrett og fingermat.
Ingredienser
porsjoner
-
10 skiver roastbiff -
100 g sushiris -
25 g byggris -
1 stk. finsnittet vårløk -
5 ss soyasaus
Slik gjør du
- Kok sushiris og byggris hver for seg som anvist på pakken. Avkjøl og bland sammen.
- Bruk en spiseskje dyppet i vann og form avlange boller med ris.
- Brett roastbiffskiver pent og legg rundt risbollene.
- Bland alle ingrediensene til avokadokremen. Legg en liten klatt med avokadokrem på toppen av hver sushibit.
Legg avokadokremen i en plastpose, klipp av ene hjørnet og klem ut fine topper.
Pynt med vårløk og server med soyasaus og resten av avokadokremen.