Biffsushi

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er en smakfull sushivariant med byggris og roastbeef. Perfekt til tapas, forrett og fingermat.

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver roastbiff
  • 100 g sushiris
  • 25 g byggris
  • 1 stk. finsnittet vårløk
  • 5 ss soyasaus

Slik gjør du

  1. Kok sushiris og byggris hver for seg som anvist på pakken. Avkjøl og bland sammen.
  2. Bruk en spiseskje dyppet i vann og form avlange boller med ris.
  3. Brett roastbiffskiver pent og legg rundt risbollene.
  4. Bland alle ingrediensene til avokadokremen. Legg en liten klatt med avokadokrem på toppen av hver sushibit.
Legg avokadokremen i en plastpose, klipp av ene hjørnet og klem ut fine topper.

Pynt med vårløk og server med soyasaus og resten av avokadokremen.