Buddha bowl
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En mettende og vegetarisk salat bowl med masse deilige farger og smaker! Byggryn, bakt søtpotet, krydderstekte kikerter, marinert tofu, friske grønnsaker toppet med en gurkemeie dressing! Nam!
Ingredienser
4 porsjoner
-
2 dl byggryn , eller perlegryn -
1 stk. søtpotet -
1 ss nøytral olje -
1 pk hermetiske kikerter (á 290 g) -
1 ts koreansk chilipulver (gochugaru) -
1 pk tofu/ soyapudding (á 200 g) -
1 ts koreansk chilipaste (gochujang) -
0,5 stk. rødløk -
1 stk. kokt rødbete -
2 stk. reddik -
0,5 stk. agurk -
0,5 stk. granateple -
0,5 pk babyspinat (á 65 g) -
50 g alfalfaspirer
Tahini dressing:
-
2 ss tahini -
6 ss vann -
1 ss honning -
1 ts gurkemeie -
1 båt hvitløk -
0,5 ts revet frisk ingefær -
saft av
0,25 stk. sitron