Byggrynsrisotto med biffstrimler
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Saftige biffstrimler av storfekjøtt smaker skikkelig godt sammen med byggrynrisotto og friske asparges. Sunt er det også.
Ingredienser
porsjoner
-
1 bunt frisk grønn asparges -
600 g biffkjøtt i strimler -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss nøytral olje til steking -
20 stk. rød cherrytomat , delt i to
Byggrynsrisotto:
-
2 båter finhakket hvitløk -
1 stk. finhakket rødløk -
3 poser byggris á 50 g -
2 stk. kyllingbuljongterning -
2 ss nøytral olje til steking -
1 l vann -
50 g revet parmesan
Slik gjør du
Legg byggrynsrisotto på en tallerken og topp med grønnsaker og saftige biffstrimler.