Ferske vårruller med egg og reker

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Omelett og reker passer perfekt i en fersk vårrull laget med rispapir. Sammen med en frisk lime- og hvitløksdipp blir det ekstra digg.

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. paprika i strimler
  • 1 stk. avokado i strimler
  • 2 stk. vårløk i tynne skiver
  • 2 ss frisk koriander
  • 24 stk. reker skrelt
  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 4 stk. rispapir

Lime- og hvitløksdipp:

  • 0,25 ts grovt chilipulver
  • 1 båt hvitløk most
  • 1 ss sukker
  • 1 ts riseddik
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • saften av 2 stk. lime

Slik gjør du

bar
bar

Server rullene sammen med dippen.