Frittata med tomater og spinat

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne italienske omeletten byr på både løk, spinat og tomater. Frittata er  utmerket som et måltid etter trening, pålegg på brødskiven eller som en rett på et tapasbord. 

Ingredienser

porsjoner
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 stk. rødløk , i tynne skiver
  • 250 g frisk spinat
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 8 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 12 stk. rød cherrytomat ,delt i to
  • 25 g parmesan

Slik gjør du

bar

Du trenger: egg, salt, pepper, olje, hvitløk, rødløk, cherrytomater, spinat og fersk parmesan.

bar
bar
bar

bar

Server frittataen slik den er i pannen, skjær den opp i pene kakestykker eller i små biter til tapas. Server gjerne grovt brød til for et mer fullverdig måltid.