Glasert svinefilet med fylte paprika
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Grillet svinefilet blir ekstra god med en smaksrik glaze. Servert med fylt, grillet paprika med cherrytomater og basilikum er dette supergod mat.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g ytrefilet av svin -
1 ts salt -
0,5 ts pepper
Fylt paprika:
-
2 stk. paprika -
1,5 begre rød cherrytomat (bruk gjerne rød og gul) -
1,5 ss grovhakket frisk basilikum -
1 båt finhakket hvitløk -
1 ss nøytral olje
Glaze:
-
1 ss balsamicoeddik -
1 ss brunt sukker -
1 ss vann -
1 båt finhakket hvitløk
Slik gjør du
Server saftig svinefilet med fylte paprika.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".