Grillet laks med frisk salsa
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Fisketaco! En smaksrik og spennende rett for både store og små. Grillet fisk med en søtlig glaze gjør seg godt til den friske og litt spicy salsaen.
Ingredienser
porsjoner
-
500 g laksefilet -
1 ss nøytral olje til pensling -
4 stk. store hvetetortilla , eventuelt fullkornstortilla
Dressing:
-
1 båt hvitløk -
1 ss ekstra virgin olivenolje -
saft av
0,5 stk. lime -
0,25 ts kajennepepper -
0,5 ts flaksalt
Salsa:
-
1 stk. gul paprika -
1 pk cherrytomat (á 250 g) -
2 stk. vårløk -
1,5 stk. avokado -
3 ss finhakket frisk koriander
Glaze:
-
saft av
1 stk. lime -
2 ss honning -
1 ts salt -
0,5 ts grovkvernet pepper
Slik gjør du
Anrett tortillalefser med frisk salsa og grillet laks, server gjerne med noen grillede lime og pynt med frisk koriander.