Grillet makrell med ratatouille
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Makrell er best om sommeren, og for store og små fiskere er det stor stas med selvfisket makrell til middag. Her har vi grillet makrellen, og servere den med en nydelig ratatouille som også er laget på grillen. Nam!
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. makrell -
1 stk. sitron -
4 stilker friske urter f.eks dill, persille eller estragon
Ratatouille:
-
2 ss nøytral olje -
1 stk. grønn squash -
1 stk. aubergine -
2 stk. rødløk -
2 stk. paprika , gjerne i ulike farger -
2 båter hvitløk -
ca.
150 g cherrytomat -
2 ss rødvinseddik
Slik gjør du
Legg gjerne en sitron på grillen samtidig med fisken, så har du litt ekstra dressing fiks ferdig til servering.