Grillspyd med svinekjøtt og salat i glass
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Enten du skal grille på balkongen, i hagen, på stranda eller i parken er disse marinerte grillspydene servert med salat i glass perfekte! Salaten kan lages i forveien, og oppbevares i kjøleskap - så er det bare å snu på glasset rett før du skal spise. Sunn og god grillmat!
Ingredienser
porsjoner
-
600 g ytrefilet av svin -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Marinade:
-
2 ss rapsolje -
1 ts sriracha (asiatisk chilisaus) -
2 ts revet frisk ingefær -
revet skall og saft av
1 stk. lime
Dressing:
-
3 ss olivenolje -
1 ss riseddik -
1 ss peanøttsmør -
1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) -
2 ss soyasaus -
1 ts revet frisk ingefær -
1 båt revet hvitløk -
2 ss honning -
saft av
1 stk. lime
Salat:
-
80 g risnudler -
1 ts sesamolje -
0,5 stk. brokkoli -
4 stk. vårløk -
1 potte frisk koriander -
1 stk. gul paprika -
1 pk rød cherrytomat -
2 stk. gulrot -
1 pose blandet babybladsalat (á 65 g) -
2 ts sesamfrø
Slik gjør du
Server grillspyd av svinefilet med salat i glass.