Grønnsaksspagetti med sopp

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tynne strimler av sqush, også kalt squashetti, kan tilberedes og serveres omtrent som spagetti. I denne vegetariske retten serverer vi med stekt sopp.

Ingredienser

porsjoner

Grønnsaksspagetti:

  • 2 stk. grønn squash
  • 0,5 bunt vårløk
  • 200 g frisk sjampinjong eller aromasopp
  • 1 ss flytende margarin
  • 1 pk ruccula (á 65 g)
  • 4 ss gresskarkjerner

Sitron- og chilidressing:

  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 1 dl olivenolje
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 2 båter revet hvitløk
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper

Slik gjør du

Om du ønsker det ekstra spicy kan du pynte med et dryss chiliflakes på toppen.