Gulasjsuppe
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Dette er en enklere variant av Ungarns nasjonalrett gulasj. Denne oppskriften er tilpasset en travel hverdag og er ikke helt autentisk, men er en utmerket erstatning for originalen, og full av gode smaker.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g flatbiff av storfe i 2x2 cm terninger -
2 ss margarin til steking -
2 stk. grovhakket løk -
2 båter finhakket hvitløk -
1 boks tomatpuré à 140g -
2 ts paprikapulver -
4 stk. potet i 3x3 cm terninger -
2 stk. rød paprika i biter -
0,5 stk. purre i strimler -
1 l vann -
2 stk. kjøttbuljongterning -
1 ts hele karve frø -
1 ts salt -
0,5 ts pepper
Slik gjør du
Gulasjsuppen klar til servering. Sett gjerne kjelen rett på bordet eller server i suppetallerkener.