Helgrillet ytrefilet av svin
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Svinekjøtt passer som kjent godt sammen med frukt og friske smaker. Her har en helgrillet ytrefilet fått følge av en søt mangosalat, og en frisk blandet salat med jordbær og nektariner.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g ytrefilet av svin -
1 ss nøytral olje , eventuelt grillolje til pensling -
1 ts salt -
0,5 ts pepper
Mangosalat:
-
3 stk. modne mango -
1 stk. rødløk -
2 stk. lime -
4 stk. pasjonsfrukt -
4 ss olivenolje -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 pk blandet babybladsalat (á 65 g) -
0,25 potte frisk koriander -
4 stilker frisk mynte
Slik gjør du
Digger du mangosalat? Du kan også servere mangosalaten sammen med kyllingfilet.