Helstekt ytrefilet med bringebær- og byggrissalat
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Et saftig og mørt stykke ytrefilet av norsk storfe fortjener litt ekstra godt tilbehør. Her har vi servert det helstekte biffstykket med en deilig bringebær- og byggrissalat toppet med smakfulle friske urter.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g ytrefilet av storfe -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss margarin til steking
Dressing:
-
4 ss lettrømme -
1 ss finhakket frisk mynte
Bringebær- og byggrissalat:
-
200 g byggris -
2 stk. vårløk i tynne skiver -
100 g sukkererter delt i 2 -
2 stilker stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver -
1 pk babyspinat (à 65 g) -
200 g bringebær -
2 ss grovhakket frisk basilikum -
2 ss grovhakket frisk mynte -
saften av
0,5 stk. lime
Slik gjør du
Server helstekt ytrefilet av storfe i skiver og bringebær- og byggrissalat med myntedressing.