Hot kyllingkjøttdeig i salatblader
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En sunn og god smaksbombe! Spicy kyllingkjøttdeig servert i salatblader med sobanudler og en frisk dressing med asiatiske smaker.
Ingredienser
4 porsjoner
-
1 pk sobanudler (á 250 g), eventuelt fullkornsnudler -
400 g kyllingkjøttdeig -
1 ss rapsolje til steking -
2 båter finhakket hvitløk -
1 stk. finhakket rød chili -
2 stk. hjertesalat -
1 stk. agurk -
0,5 potte frisk koriander
Dressing:
-
2 ts sesamolje -
1 ss søt chilisaus -
saft av
1 stk. lime -
1 ss fiskesaus (asiatisk) (kan sløyfes) -
1 ss soyasaus -
2 ss vann -
2 stk. vårløk -
1 stilk stilkselleri (stangselleri)