Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Knapt noe smaker bedre enn en god suppe laget fra bunnen av. Her er en hot variant med linser og strimler av saftig svinekjøtt.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g renskåret svinekjøtt i strimler -
2 ss nøytral olje , til steking -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Hot linsesuppe:
-
1 stk. løk -
2 båter hvitløk -
1 stk. rød chili -
1 ss nøytral olje , til steking -
1 boks røde linser (ferdig kokt) á 380 g -
1 boks hakkede hermetiske tomater á 390 g -
1 l hønsebuljong (utblandet) -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Ha strimlet svinekjøtt i suppen rett før servering. Server gjerne brød til suppen, men husk at energiinnholdet i retten vil da øke.