Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Knapt noe smaker bedre enn en god suppe laget fra bunnen av. Her er en hot variant med linser og strimler av saftig svinekjøtt. 

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss nøytral olje , til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Hot linsesuppe:

  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 1 boks røde linser (ferdig kokt) á 380 g
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater á 390 g
  • 1 l hønsebuljong (utblandet)
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

bar

Du trenger: Strimlet svinekjøtt, hermetiske linser, hermetisk tomat, løk, hvitløk, chili, hønsebuljong (utblandet), salt og pepper.

bar
bar
bar

bar

Ha strimlet svinekjøtt i suppen rett før servering. Server gjerne brød til suppen, men husk at energiinnholdet i retten vil da øke.