Indisk curry med strimlet svinekjøtt
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Indisk curry med strimlet svinekjøtt er en super hverdagsgryte. Currypasta, kokosmelk og ingefær gir deilig varme og aroma. Sammen med masse deilige norske grønnsaker har får du en rask, sunn, og smakrik middag på under halvtimen.
Ingredienser
porsjoner
-
2 ss eller margarin nøytral olje til steking -
2 stk. løk i tynne båter -
60 g finhakket frisk ingefær -
4 ss indisk karripasta -
2 bokser lett kokosmelk (à 400 ml) -
3 stk. revet gulrot -
600 g renskåret svinekjøtt i strimler -
500 g kinakål i strimler -
75 g sukkererter i strimler -
4 ss fiskesaus (asiatisk)
Slik gjør du
Server curryen i dype skåler, gjerne med fullkornsris eller byggris til.