Kalkunbiff med mangosalsa
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Salsa med mango, chili og lime er et enkelt og friskt tilbehør til hvitt kjøtt, for eksempel biff av kalkunfilet. Stort mer trenger du ikke for å lage et perfekt måltid. Kalkunbiff egner seg godt til både hverdag og fest, og er ypperlig når du skal lage mat til mange.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. kalkunbiff à 150 g -
2 ss margarin til steking -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
100 g aspargesbønner -
8 stk. vårløk , delt på langs -
1 ss olivenolje -
1 stk. hjertesalat
Mangosalsa:
-
1 stk. moden, finhakket mango -
1 stk. finhakket rødløk -
1 stk. finhakket vårløk -
1 stk. finhakket rød chili -
0,5 potte hakket frisk koriander -
1 ss nøytral olje -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
saften av
1 stk. lime