Karrigryte

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Karri er en av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer opprinnelig fra det Indiske kjøkken. En enkel smak av India kan få mange til å smile og få tankene til å vandre til eksotiske kryddermarkeder.  

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje , til steking
  • 4 ts hot curry pulver
  • 10 stk. sjalottløk
  • 3 båter hvitløk
  • 1 l hønsebuljong (utblandet)
  • 1 stk. purre
  • 2 stk. rød paprika
  • 1 ts salt
  • 2 ts pepper

Slik gjør du

bar

Du trenger: kyllingfilet, hot curry pulver, hvitløk, paprika, olje, sjalottløk, hønsebuljong (utblandet), salt, pepper og brød. 

bar
bar

bar

Server suppen med grovt brød.