Kjøttboller med pasta
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Pasta og kjøttboller er en stor favoritt, spesielt blant de yngre. Kjøttdeig av svin, noen grønnsaker og buljongterninger er alt som skal til før du har en deilig, rykende varm pastarett på tallerkenen. Rask, enkelt og magert.
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
400 g kjøttdeig av svin -
0,5 ts pepper -
2 ts revet sitronskall -
2 ss hakket bladpersille -
0,5 båt hakket hvitløk -
1 stk. egg -
2 ss flytende margarin til steking -
1 stk. rød chili i ringer -
1 bunt frisk basilikum -
ca.
2 ss revet parmesan
Pasta:
-
240 g pasta penne -
2 stk. kyllingbuljongterning eller en buljong med krydder -
ca.
1,5 l vann -
1 stk. brokkoli -
saften av
0,5 stk. sitron -
2 ss olivenolje -
0,5 ts pepper
Slik gjør du
Server med litt revet parmesan og basilikum.