Klippfisk med grillet ratatouille

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Klippfisk er ikke bare bacalao - den er fantastisk å grille! Legg store stykker klippfisk på grillen i sommer, og server med en nydelig grillet ratatouille - en smaksfest av en rett!  Bare husk å vanne ut klippfisken nok!

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g godt utvannet klippfisk loin

Ratatouille:

  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. aubergine
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. paprika , gjerne forskjellige farger
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • ca. 150 g cherrytomat
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 dl friske urter f.eks basilikum, oregano, timian, merian

Slik gjør du

Pynt med litt friske urter og server den grillede klippfisken med ratatouille, og gjerne kokte nypoteter. 

bar