Klippfisk med grillet ratatouille
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Klippfisk er ikke bare bacalao - den er fantastisk å grille! Legg store stykker klippfisk på grillen i sommer, og server med en nydelig grillet ratatouille - en smaksfest av en rett! Bare husk å vanne ut klippfisken nok!
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
800 g godt utvannet klippfisk loin
Ratatouille:
-
1 stk. grønn squash -
1 stk. aubergine -
2 stk. rødløk -
2 stk. paprika , gjerne forskjellige farger -
4 båter hvitløk -
2 ss olivenolje -
ca.
150 g cherrytomat -
2 ss rødvinseddik -
1 dl friske urter f.eks basilikum, oregano, timian, merian
Slik gjør du
Pynt med litt friske urter og server den grillede klippfisken med ratatouille, og gjerne kokte nypoteter.