Kyllingramen
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter og dette er en rask og enkel variant der du bruker ferdig kyllingkraft smakssatt med blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste. Serveres med nudler, kokte egg, skiver av saftig kyllingkjøtt, sprøe grønnsaker og frisk koriander.
Ingredienser
porsjoner
Kraft:
-
1,5 l konsentrert kyllingkraft -
3 båter finhakket hvitløk -
2 stk. finhakket rød chili -
1 stk. stjerneanis -
0,5 stk. sitrongress ,delt i to -
2 ss revet frisk ingefær -
2 ss miso (soyabønnepasta)
Topping:
-
4 stk. egg -
160 g eggnudler -
300 g kyllingfilet -
1 ss margarin til steking -
2 ss chilipaste (sambal oelek) -
2 stk. i tynne strimler gulrot -
4 stk. finsnittet vårløk -
2 ss finhakket frisk koriander