Linsesalat med egg
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Lag deg en deilig linsesalat med bakt søtpotet, linser og masse deilig grønt. De kremete eggeplommene fungerer som en ekstra dressing. Koker du flere egg enn det du trenger, har du forberedt neste dags lunsj samtidig.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g søtpotet -
1 ss nøytral olje -
0,25 ts salt -
2 stk. egg -
1 boks grønne linser (á 290 g) -
1 stk. rødløk -
1 bunt reddik (á 225 g) -
0,5 pk ruccula (á 65 g)
Dressing:
-
2 ss balsamicoeddik -
2 ss olivenolje -
0,25 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 båt finhakket hvitløk
Slik gjør du
Server linsesalaten med egg og dressing.
Denne retten kan gjerne serveres med grovt brød eller grove rundstykker. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.