Mager spinatpai
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Denne spinatpaien er laget med grovt mel og kesam. Det gir en mager pai som blir deilig og sprø i konsistensen. Kombinasjonen av egg, spinat, muskat og hvitløk gir paien en deilig smak. Du kan lage disse til middag, eller en god lunsj. Paiene er også supre i matpakken.
Ingredienser
porsjoner
Mager paibunn:
-
90 g hvetemel -
90 g fin sammalt hvete -
40 g flytende margarin -
1 dl kesam original, 8 % -
2 ss vann -
0,5 stk. egg til pensling
Fyll:
-
200 g frisk spinat -
4 stk. egg -
2 båter finhakket hvitløk -
1 dl revet lettere hvitost -
2 dl kesam original, 8 % -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
0,5 ts malt muskat
Tilbehør:
-
2 ss balsamicoeddik -
1 pk blandet babybladsalat (à 65g)