Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Kyllingfilet penslet med dijonsennep og toppet med skivet tomat og en blanding av solsikkekjerner, griljermel, parmesan. Potetsalaten er laget med en dert pisket kremfløte, som gir den en herlig og lett kremet konsistens.
Ingredienser
4 porsjoner
-
600 g kyllingfilet -
2 ss dijonsennep -
2 stk. tomat -
2 ss griljermel -
1 ss revet parmesan -
1 ss solsikkekjerner
Potetsalat:
-
1 kg mandelpotet -
2 dl yoghurt naturell -
2 dl kremfløte -
3 ts hakket kapers -
0,5 potte hakket frisk mynte -
3 stk. finsnittet vårløk -
1 ts sukker -
ca.
1 ss sitronsaft -
2 båter finhakket hvitløk
Slik gjør du
Server ovnsbakte kyllingfileter med smakfull, lett kremet mandelpotetsalat.
Har du tørt brød? Da kan du lage hjemmelaget griljermel og bruke i denne retten.