Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kyllingfilet penslet med dijonsennep og toppet med skivet tomat og en blanding av solsikkekjerner, griljermel, parmesan. Potetsalaten er laget med en dert pisket kremfløte, som gir den en herlig og lett kremet konsistens.

Ingredienser

4  porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 2 ss dijonsennep
  • 2 stk. tomat
  • 2 ss griljermel
  • 1 ss revet parmesan
  • 1 ss solsikkekjerner

Potetsalat:

  • 1 kg mandelpotet
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 2 dl kremfløte
  • 3 ts hakket kapers
  • 0,5 potte hakket frisk mynte
  • 3 stk. finsnittet vårløk
  • 1 ts sukker
  • ca. 1 ss sitronsaft
  • 2 båter finhakket hvitløk

Slik gjør du

Server ovnsbakte kyllingfileter med smakfull, lett kremet mandelpotetsalat.

 

Har du tørt brød? Da kan du lage hjemmelaget griljermel og bruke i denne retten.