Pannekaker med vegetarisk fyll
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Parmesangratinerte pannekaker er kjempegodt, og her har vi fylt pannekakene med en smaksrik vegetarfarse laget av deilige grønnsaker og linser. Smakfull vegetarmat som passer både til lunsj og middag.
Ingredienser
porsjoner
-
3 dl hvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel -
0,5 ts salt -
5 dl melk -
4 stk. egg
Vegetarisk farse:
-
1 boks grønne linser -
1 stk. løk -
2 båter finhakket hvitløk -
1 stk. grønn squash -
1 stk. gulrot -
1 stk. rød paprika -
2 ss tomatpuré -
2 ss olivenolje -
2 ss mørk harissa -
2 ts soyasaus -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
2 ss revet parmesan eller vegetarisk alternativ
Tilbehør:
-
16 stk. cherrytomat -
1 pose blandet babybladsalat