Pannekaker med vegetarisk fyll

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Parmesangratinerte pannekaker er kjempegodt, og her har vi fylt pannekakene med en smaksrik vegetarfarse laget av deilige grønnsaker og linser. Smakfull vegetarmat som passer både til lunsj og middag.

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl hvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 4 stk. egg

Vegetarisk farse:

  • 1 boks grønne linser
  • 1 stk. løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss mørk harissa
  • 2 ts soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet parmesan eller vegetarisk alternativ

Tilbehør:

  • 16 stk. cherrytomat
  • 1 pose blandet babybladsalat

Slik gjør du