Raskt brød med rosettkål og egg
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Lyst på en sunn godbit? Start med å koke noen egg. Mens, eggene koker kan du steke opp et raskt yoghurtbrød som ikke trenger heving. Topp brødet med en smooth avokadomos og stekt rosettkål. Supertgodt som en digg frokost, lunsj eller kveldsmat.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. egg
Yoghurtbrød:
-
50 g hvetemel -
50 g fullkornhvetemel -
1 ts bakepulver -
5 ss yoghurt naturell -
1 ss nøytral olje
Grønt tilbehør:
-
1 pk rosettkål á 125 g -
1 ss nøytral olje -
1 stk. liten avokado -
0,25 stk. sitron -
2 ss yoghurt naturell
Slik gjør du
Server yoghurtbrødene med avokadokrem, rosettkål og egg. Dryss gjerne over litt ekstra sitronsaft ved servering.