Ratatouille på grillen

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Den provencalske grønnsaksstuingen ratatouille er super å lage på grillen. Bruk en grillkurv og grill de ulike grønnsakene i omganger, og bland dem i kurven til slutt - fort gjort, og veldig, veldig godt. Bruk ratatoillen som tilbehør til grillet kjøtt som for eksempel lam, til grillet fisk, eller som en selvstendig vegetarisk rett.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. aubergine
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. paprika , gjerne ulike farger
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • ca. 150 g cherrytomat
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 dl friske urter f.eks basilikum, oregano, timian, merian

Slik gjør du

bar