Rucculasalat med strimlet biffkjøtt
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Dette er en salat som til og med HAN kan like. En enkel salat toppet med fantastiske smaker fra biffkjøtt, avokado, fetaost og vinaigrette. I tillegg er det sunt: Kjøttet gir deg mye protein og jern, og fra grønnsakene får du mange nyttige vitaminer og mineraler. Her er det ingen grunn til å la være!
Ingredienser
porsjoner
-
100 g ruccula -
14 stk. cherrytomat -
100 g fetaost , gjerne en lett-variant -
0,5 stk. rødløk -
1 stk. avokado -
300 g biffkjøtt i strimler (f.eks. mørbrad, indre- eller ytrefilet) -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
1 ss flytende margarin -
30 stk. sukkererter
Dressing:
-
4 ts virgin olivenolje -
0,5 ts sennep , gjerne sterk type -
2 ts hvitvinseddik eller annen eddik -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du