Rucculasalat med strimlet biffkjøtt

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en salat som til og med HAN kan like. En enkel salat toppet med fantastiske smaker fra biffkjøtt, avokado, fetaost og vinaigrette. I tillegg er det sunt: Kjøttet gir deg mye protein og jern, og fra grønnsakene får du mange nyttige vitaminer og mineraler. Her er det ingen grunn til å la være!

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g ruccula
  • 14 stk. cherrytomat
  • 100 g fetaost , gjerne en lett-variant
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. avokado
  • 300 g biffkjøtt i strimler (f.eks. mørbrad, indre- eller ytrefilet)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss flytende margarin
  • 30 stk. sukkererter

Dressing:

  • 4 ts virgin olivenolje
  • 0,5 ts sennep , gjerne sterk type
  • 2 ts hvitvinseddik eller annen eddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du