Skinkebiff med eple- og byggrynsalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lag en frisk, deilig salat med byggris, eple, sitron og gulrot. Server med rosmarinstekte skinkebiffer av norsk kvalitet – godt, nytt og nyttig!
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. skinkebiff , à 150 g -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
1 ts tørket rosmarin -
2 ss margarin til steking
Eple- og byggrissalat:
-
200 g byggris -
2 stk. eple -
1 stk. gulrot -
saften av
1 stk. sitron -
1 pk salatmix , à 65 g -
0,25 ts pepper -
0,5 ts salt
Slik gjør du
Anrett salaten på tallerkener sammen med saftig skinkebiff i skiver.
Mer saft ut av en sitron? Rull den mellom håndflaten og fjølen mens du presser forsiktig ned. Skjær i to og klem ut saften.
Her er flere gode forslag til hvordan du kan spise mer bygg.