Skinkebiff med eple- og byggrynsalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag en frisk, deilig salat med byggris, eple, sitron og gulrot. Server med rosmarinstekte skinkebiffer av norsk kvalitet – godt, nytt og nyttig!

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. skinkebiff , à 150 g
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 2 ss margarin til steking

Eple- og byggrissalat:

  • 200 g byggris
  • 2 stk. eple
  • 1 stk. gulrot
  • saften av 1 stk. sitron
  • 1 pk salatmix , à 65 g
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

Anrett salaten på tallerkener sammen med saftig skinkebiff i skiver.

Mer saft ut av en sitron? Rull den mellom håndflaten og fjølen mens du presser forsiktig ned. Skjær i to og klem ut saften.

Her er flere gode forslag til hvordan du kan spise mer bygg.