Skinkebiff på spyd med bakte rotgrønnsaker og korianderraita
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Skinkebiff på spyd med bakte rotgrønnsaker og krydder fra det indiske kjøkken gir en smaksrik matopplevelse. Lag gjerne litt ekstra korianderraita -den smaker fantastisk!
Ingredienser
porsjoner
-
600 g skinkebiff -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Marinade:
-
2 ss rapsolje -
1 båt grovhakket hvitløk -
2 ts revet frisk ingefær -
1 stk. lime skall og saft
Korianderraita:
-
3 dl matyoghurt -
0,5 potte finhakket frisk koriander -
1 båt finhakket hvitløk -
saften av
0,5 stk. lime -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Rotgrønnsaker:
-
6 stk. gulrot -
3 stk. persillerot -
1 ss rapsolje -
1 ts malt spisskummen -
1 ts garam masala -
0,5 ts chilipulver -
1 ss flytende honning -
saften av
0,5 stk. appelsin -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Server grillspyd av skinkebiff med bakte rotgrønnsaker og korianderraita.