Skinkebiff på spyd med bakte rotgrønnsaker og korianderraita

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skinkebiff på spyd med bakte rotgrønnsaker og krydder fra det indiske kjøkken gir en smaksrik matopplevelse. Lag gjerne litt ekstra korianderraita -den smaker fantastisk!

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g skinkebiff
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Marinade:

  • 2 ss rapsolje
  • 1 båt grovhakket hvitløk
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 1 stk. lime skall og saft

Korianderraita:

  • 3 dl matyoghurt
  • 0,5 potte finhakket frisk koriander
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Rotgrønnsaker:

  • 6 stk. gulrot
  • 3 stk. persillerot
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts garam masala
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ss flytende honning
  • saften av 0,5 stk. appelsin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

Server grillspyd av skinkebiff med bakte rotgrønnsaker og korianderraita.