Soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Denne asiatiskinspirerte retten med soyamarinert svinefilet og deilige, sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g indre- eller ytrefilet av svin
Marinade:
-
0,5 dl soyasaus -
1 ss brunt sukker -
2 båter grovhakket hvitløk -
1 ss nøytral olje
Syltede rotgrønnsaker:
-
2 stk. mellomstore søtpotet -
1 stk. liten rettich -
2 stk. rødbete -
0,5 dl riseddik -
0,5 dl sukker -
0,5 dl vann
Dressing:
-
0,5 ts sesamolje -
2 ss søt soyasaus (ketjap manis) -
2 ss teriyakisaus
Tilbehør:
-
0,5 stk. revet kokosnøtt -
0,5 pk blandet babybladsalat