Soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne asiatiskinspirerte retten med soyamarinert svinefilet og deilige, sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen. 

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g indre- eller ytrefilet av svin

Marinade:

  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Syltede rotgrønnsaker:

  • 2 stk. mellomstore søtpotet
  • 1 stk. liten rettich
  • 2 stk. rødbete
  • 0,5 dl riseddik
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl vann

Dressing:

  • 0,5 ts sesamolje
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 2 ss teriyakisaus

Tilbehør:

  • 0,5 stk. revet kokosnøtt
  • 0,5 pk blandet babybladsalat

Slik gjør du