Spicy salat på glass
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Salat på glass er gøy! Og mulighetene er mange. Her har vi lagd en spicy, asiatisk dressing og fylt glasset med friske grønnsaker, nudler og urter. Perfekt tilbehør til grillmaten, eller som piknikmat i parken eller på stranden.
Ingredienser
porsjoner
-
80 g risnudler -
1 ts sesamolje -
0,5 stk. brokkoli -
4 stk. vårløk -
1 potte frisk koriander -
1 stk. gul paprika -
1 pk cherrytomat -
2 stk. gulrot -
1 pose blandet babybladsalat (á 65 g) -
2 ts sesamfrø
Dressing:
-
3 ss nøytral nøytral olje -
1 ss riseddik -
2 ss peanøttsmør -
1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) -
2 ss soyasaus -
1 ts revet frisk ingefær -
1 båt revet hvitløk -
2 ss honning -
saft av
1 stk. lime
Slik gjør du
Rett før servering, snu glasset, slik at dressingen blir fordelt over salaten.