Varm gazpacho med strimlet svinekjøtt

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gazpacho er en spansk grønnsakssuppe som smaker fantastisk både kald og varm. Her er en variant hvor freste, moste grønnsaker gir en fløyelsmyk smak og konsistens. Server med norsk svinekjøtt i strimler, og du får en supergod og rask middag!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gul paprika i grove biter
  • 1 stk. rød paprika i grove biter
  • 1 stk. agurk i grove biter
  • 3 båter grovhakket hvitløk
  • 1 stk. grovhakket løk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater (à 400 g)
  • 0,5 l vann
  • 4 skiver brød
  • 1 ss nøytral olje til stekiing
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking

Gazpacho:

Brødkrutonger:

Slik gjør du

bar