Vegetarisk ramen
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som finnes i veldig mange varianter. Her har vi basert hele suppen på grønnsaker.
Ingredienser
porsjoner
-
2 båter hvitløk -
2 cm frisk ingefær med skall -
1 l vann -
2 stk. grønnsakbuljong (terning) eller to liter (grønnsakskraft, se link under oppskriften) -
3 ss søt soyasaus (ketjap manis) -
1 ss rapsolje
Tilbehør:
-
100 g grønnkål -
100 g brekkbønner -
50 g hodekål -
1 stk. liten rødløk -
1 ss rapsolje -
2 stk. egg -
160 g nudler (ramen- eller glassnudler)
Slik gjør du
Server suppen i skåler og legg på kål, brekkbønner, halve egg og pynt med chiliflakes, løk og koriander.