Vietnamesisk kyllingsalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En frisk, fargerik og nydelig kyllingsalat inspirert av det vietnamesiske kjøkkenet. Rydd plass på bordet for denne herlige salaten med spennende smaker, crunchy grønnsaker og nøtter!
Ingredienser
porsjoner
-
0,5 stk. kinakål -
0,5 stk. rødløk -
1 stk. gulrot -
0,5 stk. agurk -
1 stk. rød paprika -
1 stk. rød chili -
2 dl hakket frisk mynte -
2 dl hakket frisk koriander
Kylling og peanøtter:
-
ca.
250 g ferdig stekt kyllingfilet -
1 dl usaltede peanøtter
Dressing:
-
0,5 dl fiskesaus (asiatisk) -
2 ss sort riseddik (chinkiang) -
1 ss sukker -
0,5 dl nøytral olje -
saft av
1 stk. lime -
2 båter hvitløk -
0,5 stk. rød chili