Ytrefilet av svin med lun salat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her har vi marinert ytrefilet av svin i soya og panert den med sesam, noe som gjør kjøttet ekstra spennende og godt. Server med en lun salat med eple og fennikel.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i biffer
  • 3 ss maisenna
  • 3 ss soyasaus
  • 5 ss ristede sesamfrø
  • 2 ss nøytral olje til steking

Lun salat:

  • 0,5 stk. fennikel
  • 4 stk. vårløk
  • 2 stk. grønt eple
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • saften av 1 stk. lime
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 0,5 pk frisk spinat

Slik gjør du

Server de saftige sesambiffene med den friske og lune salaten.