Ytrefilet av svin med lun salat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Her har vi marinert ytrefilet av svin i soya og panert den med sesam, noe som gjør kjøttet ekstra spennende og godt. Server med en lun salat med eple og fennikel.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g ytrefilet av svin i biffer -
3 ss maisenna -
3 ss soyasaus -
5 ss ristede sesamfrø -
2 ss nøytral olje til steking
Lun salat:
-
0,5 stk. fennikel -
4 stk. vårløk -
2 stk. grønt eple -
2 båter hvitløk -
1 ss nøytral olje til steking -
saften av
1 stk. lime -
1 ss sukker -
0,5 ts salt -
0,5 ts grovkvernet pepper -
0,5 pk frisk spinat
Slik gjør du
Server de saftige sesambiffene med den friske og lune salaten.