Kremet viltpanne med potet- og pastinakkmos
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Kremet viltpanne er deilig på smak, og så enkel å lage! Fres reinsdyrskav med litt grønnsaker og server med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos. Passer til hverdag og fest!
Ingredienser
porsjoner
Reinsdyrskav:
-
500 g reinsdyrskav -
2 ss margarin til steking
Potet- og pastinakkmos:
-
8 stk. potet -
3 stk. pastinakk -
1 dl matfløte -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 ss smør
Tilbehør:
-
3 stk. gulrot i skiver -
0,5 stk. purre i ringer -
2 stk. knuste einebær -
1 pk frosne erter -
2 dl matfløte
Slik gjør du
Server kremet viltpanne med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos.