Kyllingkjøttkaker
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Tradisjonelle kjøttkaker lages av kjøttdeig, men kan like gjerne lages av kyllingkjøttdeig. Server kyllingkjøttkakene med brun saus, smørdampet asparges og stekte poteter. Knallgod hverdagsmiddag!
Ingredienser
porsjoner
Kyllingkjøttkaker:
-
800 g kyllingkjøttdeig -
2 stk. egg -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
0,25 ts malt muskat -
2 ss smør til steking
Ovnsbakte potetbåter:
-
800 g potet -
2 ss nøytral olje til steking -
0,5 ts salt
Tilbehør:
-
1 pose brun saus eller kjøttkakesaus -
2 bunt frisk grønn asparges -
1 ss smør -
1 pk ertespirer til pynt (kan sløyfes)
Slik gjør du
Server kyllingkjøttkakene med asparges og stekte potetbåter. Pynt gjerne med ertespirer. Tyttebærsyltetøy smaker også godt til kjøttkakene.