Lammerull med sursøt løk- og persillesaus
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Lammerull er en velsmakende rett med smakfullt krydder. Lam er populært å spise over store deler av verden, og kjøttet har smak nok til at det kan kombineres med ulike varianter av krydder og urter. Her kan man prøve seg frem, og sette sitt personlige preg på retten.
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
1,5 kg lammeside -
1,5 ss sennep -
0,5 stk. finhakket løk -
0,5 bunt finhakket frisk kruspersille -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 ss smør til bruning
Sursøt løk- og persillesaus:
-
4 dl kjøttkraft eller buljong -
2 ts maisenna -
0,5 stk. finhakket løk -
0,5 bunt finhakket frisk kruspersille -
1 ts sennep -
1 ss eddik, 7 % -
2 ts sukker -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Server lammerull med kokte poteter, gulrot, aspargesbønner og sursøt løk- og persillesaus.