Leverkaker
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Har du lyst til å begynne å spise mer innmat, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det? Lag en porsjon leverkaker! Leverkaker har en fin, mild smak, og er absolutt en rett å ta med seg om man ønsker å spise hele dyret fra hode til hale. Våre leverkakerer laget av lammelever og lammekjøttdeig, men her kan du bruke det du har tilgang på.
Ingredienser
porsjoner
-
500 g lever av svin , kalv, lam eller rein -
1 stk. løk -
1,5 ts salt -
2 ss potetmel -
0,5 ts kvernet pepper -
0,25 ts malt ingefær -
0,25 ts malt muskat -
0,5 ts tørket timian -
400 g kjøttdeig av storfe, lam, svin eller rein -
0,5 dl melk -
2 ss margarin til steking
Slik gjør du
Server leverkakene med stekt løk, poteter, brun saus og tyttebærsyltetøy.
Flere serveringstips er råkost, dampede grønnsaker, potetmos, rotmos, ertestuing eller kålstuing.