Buns med pinnekjøtt
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Har du pinnekjøtt til overs fra middagen kan du prøve deg på denne "burgeren". Pepperglaze sammen med det salte pinnekjøttet er en nydelig smaksopplevelse.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g ferdigdampet pinnekjøtt -
4 stk. brioche hamburgerbrød
Pepperglaze:
-
200 g sukker -
2 dl eplecidereddik -
1 stk. rød chili -
100 g frisk ingefær -
6 båter hvitløk -
1 dl søt soyasaus (ketjap manis) -
1 potte frisk koriander -
2 ss hel pepper
Rømmedressing:
-
2,5 dl rørosrømme -
2 ts hvitløkspulver -
2 ts løkpulver -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper
Syltede grønnsaker:
-
2 dl riseddik -
1,5 dl sukker -
2 ss vann -
2 ts salt -
2 stk. gulrot -
1 stilk stilkselleri (stangselleri) -
0,5 stk. agurk