Enkel asiatisk fiskegryte

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du glad i curry er denne raske og gode hverdagsgryten med fisk midt i blinken! Hvor hot du vil ha den, justerer du selv. Gurkemeie gir ekstra sting og en nydelig gyllen farge på sausen.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts gurkemeie
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1,5 dl kokosmelk
  • 1 stk. rød paprika
  • 0,25 kg torskefilet eller annen hvit fisk
  • 0,25 kg laks eller ørretfilet
  • 100 g sukkererter
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 stk. lime

Slik gjør du

Server gryten med quinoa, kokte byggryn eller ris.