Kjøttboller med brokkoli og søtpotetmos
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Kjøttboller er favorittmat for alle, og kan brukes til nesten alt – til middag, på tapasbordet, på grillspyd, på pizza eller i matpakka. Eksperimenter med smakstilsetninger, kjøttbollene kan godt være hotte og krydrede, eller søte med hakket frukt og nøtter. Her serverer vi dem med brokkoli og søtpotetmos.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g kjøttdeig -
60 g revet parmesan -
1 ss kavring -
4 ss hakket bladpersille -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
1 stk. brokkoli
Søtpotetmos:
-
3 stk. søtpotet -
1 stk. potet -
2 stk. gulrot -
2 ss smør -
1 dl matfløte
Slik gjør du
Server saftige kjøttboller med søtpotetmos og brokkoli.