Koreansk pannekake - pajeon

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Koreansk mat er populært, og det er ikke så rart! Så mange gode smaker, og så mange enkle, spennende matretter! Her har en helt enkel pannekakerøre fått følge av grønnsaker og en frisk dipsaus. Super som en liten koserett på kvelden, eller som tilbehør til koreansk barbeque.

Ingredienser

4  porsjoner

Pannekaker:

  • 4 stk. egg
  • 3 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 3 stk. vårløk
  • 0,25 stk. grønn squash
  • 2 båter hvitløk
  • 4 ss nøytral olje til steking

Dipsaus:

  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik eller eplesidereddik
  • 1 ss honning
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ss ristede sesamfrø

Slik gjør du

Skjær pannekakene i snipper og server dem med dipsausen.

 

bar