Koreansk pannekake - pajeon
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Koreansk mat er populært, og det er ikke så rart! Så mange gode smaker, og så mange enkle, spennende matretter! Her har en helt enkel pannekakerøre fått følge av grønnsaker og en frisk dipsaus. Super som en liten koserett på kvelden, eller som tilbehør til koreansk barbeque.
Ingredienser
4 porsjoner
Pannekaker:
-
4 stk. egg -
3 dl hvetemel -
0,5 ts salt -
5 dl melk -
3 stk. vårløk -
0,25 stk. grønn squash -
2 båter hvitløk -
4 ss nøytral olje til steking
Dipsaus:
-
3 ss soyasaus -
2 ss riseddik eller eplesidereddik -
1 ss honning -
1 stk. sjalottløk -
1 båt hvitløk -
1 stk. grønn chili -
2 ss ristede sesamfrø
Slik gjør du
Skjær pannekakene i snipper og server dem med dipsausen.