Pizza med fenalår og honning
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Masse smak og masse god sødme... Pizza toppet med fenalår, pære, geitost og norsk honning! Pizzatoppingen som overrasker, og gjør deg hekta.
Ingredienser
-
1 stk. fersk pizzabunn, rund -
3 ss hvit pizzasaus -
100 g revet ost -
0,5 stk. pære -
6 skiver fenalår -
15 g hvit geitost -
2 ts norsk honning eller sommerhonning -
1 ts finhakket frisk gressløk (valgfritt)
Slik gjør du
Norsk honning har en unik smak som skifter med sesongene. Variasjon i konsistens, farge og smak bestemmes ut fra hvor biene henter blomsternektar.
I denne oppskriften vil en lys sommerhonning bidra med lett syrlighet og sødme, mens en mørkere honning gir en større kompleksitet.
Topp gjerne med frisk gressløk før servering.
Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens deilige råvarer? Sjekk ut vår sesong-side! Der finner du alltid våre håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, sånn at det skal være litt lettere for deg å nyte de norske råvarene når de er på sitt beste, året rundt<3.