Pizza med lam og syltet kålrot
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Toppet med krydrede kjøttboller av lam, norsk grønnkål, syltet kålrot og friske tyttebær - dette blir fort en ny pizzafavoritt! Bruk ferdig fersk bunn, eller lag selv.
Ingredienser
porsjoner
-
150 g kjøttdeig av lam eller rå lammepølse -
1 stk. fersk pizzabunn, rund -
3 ss hvit pizzasaus -
150 g revet ost -
40 g grønnkål -
50 g norsk salatost -
1 ss tyttebær -
20 g syltet kålrot
Slik gjør du
På utkikk etter flere pizzatips? Prøv vår pizza med potet og nduja eller den søte utfordreren pizza med fenalår og honning! Eller kanskje en 3-retters pizzameny med alle tre variantene?
Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens deilige råvarer? Sjekk ut vår sesong-side! Der finner du alltid våre håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, sånn at det skal være litt lettere for deg å nyte de norske råvarene når de er på sitt beste, året rundt<3.