Pizza med lam og syltet kålrot

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Toppet med krydrede kjøttboller av lam, norsk grønnkål, syltet kålrot og friske tyttebær - dette blir fort en ny pizzafavoritt! Bruk ferdig fersk bunn, eller lag selv. 

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g kjøttdeig av lam eller rå lammepølse
  • 1 stk. fersk pizzabunn, rund
  • 3 ss hvit pizzasaus
  • 150 g revet ost
  • 40 g grønnkål
  • 50 g norsk salatost
  • 1 ss tyttebær
  • 20 g syltet kålrot

Slik gjør du

På utkikk etter flere pizzatips? Prøv vår pizza med potet og nduja eller den søte utfordreren pizza med fenalår og honning! Eller kanskje en 3-retters pizzameny med alle tre variantene?

bar

Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens deilige råvarer? Sjekk ut vår sesong-side!  Der finner du alltid våre håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, sånn at det skal være litt lettere for deg å nyte de norske råvarene når de er på sitt beste, året rundt<3.