Pølser med lomper og syltet rødløk

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pølser til familien trenger da ikke bare være med en stripe ketchup. Prøv disse snadderpølsene med guacamole, syltet rødløk og lomper som er varmet i krumkakejern. Superdigg!

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. Bratwurst eller annen pølse
  • 8 stk. lompe

Syltet rødløk:

  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. rødløk i skiver

Guacamole:

  • 2 stk. avokado
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 1 båt revet hvitløk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Til servering:

  • 1 stk. grønn chili i tynne skiver
  • 0,5 stk. lime i båter
  • 0,25 bunt frisk koriander

Slik gjør du

bar

Server snadderpølsene med lekre lomper, avokadomos og syltet rødløk. Finhakket chili, frisk koriander og ekstra lime smaker også godt til. 

Lyst til å lage dine egne pølser og lomper? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og lomper.