Pølser med lomper og syltet rødløk
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Pølser til familien trenger da ikke bare være med en stripe ketchup. Prøv disse snadderpølsene med guacamole, syltet rødløk og lomper som er varmet i krumkakejern. Superdigg!
Ingredienser
porsjoner
-
8 stk. Bratwurst eller annen pølse -
8 stk. lompe
Syltet rødløk:
-
1,5 dl vann -
1 dl sukker -
0,5 dl eplecidereddik -
1 båt finhakket hvitløk -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 stk. rødløk i skiver
Guacamole:
-
2 stk. avokado -
saft av
0,5 stk. lime -
1 båt revet hvitløk -
2 ss finhakket frisk koriander -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Til servering:
-
1 stk. grønn chili i tynne skiver -
0,5 stk. lime i båter -
0,25 bunt frisk koriander
Slik gjør du
Server snadderpølsene med lekre lomper, avokadomos og syltet rødløk. Finhakket chili, frisk koriander og ekstra lime smaker også godt til.
Lyst til å lage dine egne pølser og lomper? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og lomper.