Reinsdyrskav med lun kålsalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Heilnorsk reinsdyrskav med asiatisk touch! Det er utrolig hvor godt reinsdyrkjøtt smaker sammen med hvitløk, ingefær, honning og soya.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g reinsdyrskav -
2 ss margarin -
1 bit tommelstor frisk ingefær -
1 stk. grønn chili -
2 ss soyasaus -
2 ss honning
Kålsalat:
-
2 poser boil-in-bag ris ( velg gjerne fullkornsris ) -
0,5 stk. rød spisskål eller rødkål -
350 g gulrot -
0,5 bunt vårløk -
1 ss margarin eller smør -
0,5 potte frisk basilikum -
0,5 pose pinjekjerner a 70g -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
0,5 beger lettrømme
Slik gjør du
Ønsker du å servere retten mer dekorativt; bruk de ytterste bladene på spisskålen som en serveringsskål - og anrett den lune salaten pent i «skålene».